Krogh & Thomsen I/S Marathon.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
GOD TUR!

2021

Samsø Marathon

Ruteinformation

Væskedepoter/forplejning

1) 2,3 km. Vand og Sportsdrik
2) 7,4 km. Vand og sportsdrik
3) 12 km. Vand, Sportsdrik og svampe + egen forplejning
4) 14,1 km. Vand og sportsdrik
5) 16,2 km. Vand, sportsdrik, frugt og svampe
6) 20,4 km. Vand og sportsdrik
7) 24,6 km. Vand, sportsdrik og svampe + egen forplejning
8) 26,2 km. Vand, sportsdrik og svampe + egen forplejning
9) 30,4 km. Vand og sportsdrik
10) 34,7 km. Vand, sportsdrik, frugt og svampe
11) 38,4 km. Vand, sportsdrik, frugt og cola
12) 40,5 km Vand, Sportsdrik og cola

Mellemtid på Marathon ruten ved 21,1 km.

Egen forplejning skal afleveres i de opstillede bokse ved startområdet. Forplejningen skal være samlet i én enhed og tydeligt være påført navn, startnummer og depot (km-angivelse) senest 30 min før start.

Ruten

Løbet starter midt på øen ved TIF´f klub på Langgade i Tranebjerg. Herfra løbes der mod syd gennem Brundby og vider til Ballen. Fra Ballen løbes der mod Besser hvorefter man løber tværs inde over øen til Sælvig Bugten.Vred Sælvig bugten løber man nord på mod Nordby. Man løber langs havvejen og her er der ret åben,men vand på den ene siden og heden på den anden siden. På Vej mod Nordby passere man Kanhaves kanal, som er øens smalleste sted. Før man når Nordby , løber man gennem Mårup. I Nordby vender man ved det gamle klokketårn, rund om det meget flotte gadekær, og så er det ellers retur mod Tranebjerg. Inden man komme “hjem” til Tranebjerg skal turens “Highway To Hell” forceres. Denne Highway starter lige efter Onsbjerg, hvor man skal forcere en bakke der stiger ca. 3-4 procent over en strækning på ca. 800 meter. Efter denne stigning er der kun ganske få 100 meter tilbage inden man er i mål ved Samsø Idrætscenter. De første ca. 4 km. foregår løbet på offentlige veje, som er spærret for trafik. Herefter løbes der enten på cykelstier eller vejer der kun er delvis spærret for trafik. Fra Sælvig Bugten og resten af vejen hjem løber man på Cykelsti med delvis grus og asfalt.

Praktiske informationer

Præmier

Der er naturaliepræmier til top 3 herre og dame i begge klasser. De 2 klasser kan ses her. Hvis der er under 5 deltagere i en klasse, er der kun præmier til nr. 1.

Der er medalje og diplomer til alle der gennemfører, diplomer kan downloades fra vores resultat-side efter løbet.

Max løbetid

Efter 6 timer fra start skal du være i mål, ellers udgår du.

Framelding

Ved framelding på grund af skade, før den 12. august 2021, kan startnummeret overføres til næste års løb. Et startnummer kan kun overføres én gang. Startgebyret tilbagebetales ikke.

Ret til ændringer forbeholdes.

Frist

Sidste frist for tilmelding er d. 8. august 2021 kl. 24.00. Dog er det stadig muligt at tilmelde sig online frem til d. 8 august, mod et ekstra gebyr på 100 kr. Eftertilmelding på dagen er mulig, mod et eftertilmeldingsgebyr på kr. 100,-. Deltager t-shirt kan tilkøbes for kr. 110,-(under tilmeldingssiden)

2021

Samsø Marathon