Samsø Marathon – flotte præmier i løbemaratonLøbere har fundet en god mulighed for at deltage i Samsø Marathon, som finder sted i Danmark. Der er mulighed for at vinde ikke kun penge, men også en gratis ferie!

Samsø Marathon er det nordligste løbemaraton i verden. I år foregår det lørdag den 28. april og byder deltagerne på masser af flotte præmier og udfordringer.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, der finder sted lørdag den 28. april. Det er det nordligste maraton i verden. Banen fører gennem skove, langs strande og over marker, hvor du kan se køer og heste græsse frit. Udover dette vil det være muligt at udforske mange kulturelle perler som kirker, vindmøller eller et historisk fyrtårn under din deltagelse i Samsø Marathon – som vil være værd at huske i mange år fremover!

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, som foregår på øen Samsø. Det er det eneste løbende arrangement i Danmark, der har lodtrækning.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, der afholdes i det nordligste distrikt af Danmark – Samsø. Marathonløbet er etableret i år 2007 og består af 5 løberuter.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, som foregår på øen Samsø. Øen er et af Danmarks mest maleriske områder og er kåret som en af de bedste øer i verden. Marathonet byder på flotte præmier og en fantastisk rute, der tager deltagerne på tværs af Samsøs mangfoldige landskaber og gennem de mange landsbyer.

Marathonet starter kl. 10.00 med et roligt 12 km løb, efterfulgt af et 18 km løb kl. 11.00 og slutter med et 42 km løb, der starter kl. 13.00. For at imødekomme alle niveauer af løbere kan deltagerne vælge mellem tre distancer (12, 18 eller 42 km), så du kan nyde denne unikke oplevelse, uanset hvor meget tid du har til rådighed.

Samsø Marathon er et løbemaratonstævne grundlagt i 1977. Løbet er blevet et af de mest populære løbebegivenheder i Danmark.

Samsø Marathon er arrangeret af “Tidselspuls”. Den byder på et familieløb, et 5k-løb og et ultramarathon.

Det er muligt at starte løbet i en alder af 8 år. Det danske maratonforbund DMA støtter og tager sig af deltagere med handicap eller begrænsninger. Deltagere, der afslutter ultramarathon, får en medalje og er noteret i Danmarks Rekorders Hall of Fame.

Ultramaratonbanen består af tre sløjfer rundt om Samsø ø og går gennem Samsø by to gange, hvilket giver gode muligheder for tilskuere at heppe på deres venner eller familiemedlemmer under hele løbet. Sammen med flotte præmier kan du finde forfriskninger som vand, suppe, kaffe, te og frugt undervejs for at holde alle i gang under hele løbet!

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, der har eksisteret i mere end 25 år. Det er også det nordligste løbemaraton i verden. Løbet foregår på Samsø, som er kendt for sin rene luft og venlige mennesker. Der er flotte præmier at vinde af deltagerne i dette maraton, en af dem er en ferie til Samsø eller to tur-retur-billetter til Københavns Lufthavn.

Deltagerne kan vælge mellem forskellige distancer: 10 kilometer, halvmaraton og helmaraton – hvor helmaraton er på 42 kilometer.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton med flotte præmier.

Arrangementet byder på en række præmier, herunder en bil og donationer til velgørende organisationer.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, som afvikles hvert år. Løbet byder på både et halvmaraton og et helmaraton. Stævnet har stået på i over 30 år og er det eneste løbearrangement i Danmark, der tilbyder præmier til de første 10 mandlige, kvindelige og juniorløbere i hver kategori. Konkurrencens samlede præmiepulje er på mere end 10.000 Euro.

Rigtig mange løbere deltager i Dansk Samsø Marathon for at konkurrere om disse flotte præmier, men også fordi de gerne vil nyde denne spektakulære placering, mens de løber.

Samsø er en lille ø i Danmark. Det er mest kendt for sit årlige løbemaraton.

Det er et rigtigt hårdt løb, der består af syv forskellige etaper. Dog kan løberne belønnes med flotte præmier.

Vinderen af førstepladsen modtager en pris på 50.000 kroner og en uge i Samsø på et smukt sommerhus med sin familie.

Andenpladsen vinder 20.000 danske kroner og 3 dage i Samsø på et smukt feriehus med sin familie.

Deltagerne på tredjepladsen får 10.000 kroner og 2 dage i Samsø på deres egen luksusejendom til deres familie – dog ikke det før nævnte feriehus!

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, der uddeler præmier til alle løbere, der kommer i mål. Arrangørerne bruger arrangementet til at fremme bæredygtighed og grønt liv på Samsø.

Der er præmier til mere erfarne løbere, men også til dem, der ikke har meget erfaring med at løbe maraton. Der er præmier til børn og voksne, og der er ingen tilmeldingsgebyr for at deltage.

Samsø Marathon er et årligt maratonløb i Danmark, der finder sted i slutningen af maj. Banens distance er 42 kilometer. Det er en lang bane, men der er flotte præmier, hvis man slår nogle danske rekorder.

Samsø Marathon er et langdistanceløbsbegivenhed, der hvert år finder sted på Samsø i slutningen af maj. Distancen er 42 kilometer, og den har nogle flotte præmier til alle, der slår dansk rekord i at løbe denne distance.