Samsø Marathon – tilmelding til årets løbemaraton fortsætter!Samsø Marathon er det største løbemaraton i Danmark.

Alle kan tilmelde sig maraton og deltage i dette smukke og naturskønne løb. Tilmeldingsfristen er den 30. juni 2019.

Samsø Marathon er det danske løbemaraton og et af Danmarks ældste løbearrangementer. I år foregår det søndag den 7. oktober.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton og et af de ældste maratonløb i Danmark. Det finder sted søndag den 7. oktober i år.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton på øen Samsø. Et løb på 100 km på øens veje, naturstier og strande.

Løbsarrangørerne er stolte af at kunne tilbyde en række mindeværdige oplevelser ud over løbemaraton. Løbet starter klokken halv otte om morgenen. Banen bliver stort set flad med nogle blide bakker og en højdestigning på omkring 300 meter.

Samsø Marathon er et løbearrangement afholdt i Samsø, Danmark. Det første maraton blev afholdt tilbage i 1984 og har siden vundet international anerkendelse. Nu kommer folk fra hele verden til Samsø til atletikbegivenheden. Ud over løb kan deltagerne også nyde cykling, triatlon og stavgang på den smukke ø Samsø.

Samsø Marathon er en dansk løbebegivenhed, bedst kendt for sin kystbane. Der er 5 forskellige ruter at vælge imellem – Halvmarathon, Marathon, og det såkaldte “mini-marathon” på 8,2 kilometer.

Samsø Marathon har været arrangeret i den lille landsby på Samsø siden 1979. Marathonet er endda en af Danmarks ældste sportsbegivenheder, der stadig er aktive i dag.

Tilmeldingen til årets løbemaraton fortsætter!

Samsø Marathon er en uformel løbebegivenhed, som har været afholdt årligt siden 1980.

I 2018 bliver det 36. gang Samsø Marathon arrangeres i Danmark.

Maratonløbet er en international begivenhed, og i år har vi tilmeldt folk hele vejen fra Spanien, Sverige og Tyskland.

Siden det første maraton tilbage i 1980 har mere end 80.000 løbere deltaget i stævnet, og mere end halvdelen af dem har været danske.

I modsætning til andre løbemaratonløb uddeler Samsø Marathon ikke præmier til dem med de bedste resultater – vi har derimod fokus på sikkerhed og god stemning under løbet.

Tilmeldingen til årets løbemaraton fortsætter!

Maratonløbet finder sted lørdag den 2. juni i landsbyen Røsnæs på Samsø. Marathonet starter klokken 10.00 og målstregen er i landsbyens centrum klokken 12.00. Det er en hård bane med omkring 25 % op ad bakke.

Samsø Marathon er en årlig løbebegivenhed, der finder sted på øen Samsø. Maratonløbet blev etableret i 1990, og er siden blevet afholdt hvert år i maj.

Dette års maraton afholdes fra den 4. til den 6. maj 2018. Tilmelding til arrangementet fortsætter indtil den 28. april 2018.

Samsø Marathon er Danmarks længste løbe maraton og et af de ældste maratonløb i verden. Over 14.000 løbere har deltaget siden starten i 1957.

I 2000 startede Marathon på en ø ud for Danmarks vestkyst kaldet Samsø ved et uheld og finder nu sted på øen årligt i påskeweekenden.

I 2018 var over 15.000 personer tilmeldt til at løbe i en af de tre forskellige længder: 42 km, 21 km eller 10 km lørdag den 29. marts med tilmeldingsåbning to uger før løbsdagen.

Samsø Marathon er et af Danmarks store løbebegivenheder, hvor mere end 2.200 deltagere i 2017. Marathonet er et langdistanceløb, der normalt tager omkring 5 timer at gennemføre.

Samsø Marathon afholdes den 7. september 2018. Der er forskellige træningsforløb for løbere for at blive forberedt til dette arrangement. Interessant nok er der 50 kilos bagage til de Samsø maratonløbere, der vil transportere deres eget grej over til øen i løbet af løbsweekenden.

Samsø Marathon er et dansk løbemaraton, der afvikles den anden søndag i oktober hvert år.

Banen er bygget op af tre forskellige spor og løberne skal vælge mellem 42, 28 og 14 kilometer lange distancer.

Tilmeldingen til årets løbemaraton fortsætter!

Der er store udfordringer for alle deltagere, men også store belønninger venter dem. Væddeløbsbanen er præget af et smukt naturmiljø med masser af sol, plads og variation i terrænet. Det gør den unik i Danmark.

Er du fitnessentusiast og elsker at løbe, er Samsø Marathon noget for dig! Det er det første maraton i Danmark, der sætter fokus på bæredygtighedsspørgsmål. Hver løber, der deltager i dette maraton, vil yde et håndgribeligt bidrag til klimaet. Dette maraton vil forbedre luftkvaliteten og reducere CO2-udledningen med 1,5 tons pr. kilometer!

Samsø Marathon blev lanceret af den danske atlet Malene Thyssen i 2013. Tanken bag dette arrangement var at skabe et løbeevent, der både skulle forbedre miljøet og folks sundhed. Mere end 2.000 løbere fra mere end 33 lande har indtil videre deltaget i denne sportsbegivenhed. Over 1.500 personer har tilmeldt sig dette års løbemaraton, som fortsætter indtil den 28. november ved midnat!